The Loft

The Loft is A’DAM’s luxe penthouse en bevindt zich op de 16e en 17e verdieping. De splitlevel ruimte is huiselijk en warm, met 6 hoge ramen die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen. Een elegante evenementlocatie voor verschillende invullingen, met meer dan 600 vierkante meter aan totale binnenruimte.

Het eigentijdse design van The Loft zorgt voor verschillende indrukken. Aan de ene kant is de ruimte ideaal voor het hosten van zakelijke of privé aangelegenheden (tot maximaal 225 gasten). Aan de andere kant is The Loft het appartement van je stoutste dromen, een speelterrein voor de fantasie: compleet met open keuken en twee luxueuze slaapkamers.

De 16e verdieping

De 16e verdieping biedt ruimte voor maximaal 225 gasten. Deze verdieping kan alleen worden gehuurd als gehele ruimte en niet op kamerbasis. De mobiele elementen kunnen in eindeloze variaties worden opgesteld, van dansvloer tot lounge setting. Het marmeren keukeneiland in The Kitchen en het adembenemende uitzicht zijn absolute hoogtepunten op deze verdieping.

Plattegrond (PDF)

The Living

Oppervlakte: 160 m²
Dimensies: 14 x 15 m
Hoogte: 7 m
Plattegrond (PDF)

The Library

Oppervlakte: 75 m²
Dimensies: 10 x 8 m
Hoogte: 2.75 m
Plattegrond (PDF)

The Kitchen

Oppervlakte: 90 m²
Dimensies: 11 x 9 m
Hoogte: 3 m