The Loft

The Loft is A’DAM’s luxe penthouse en bevindt zich op de 16e en 17e verdieping. De splitlevel ruimte is huiselijk en warm, met 6 hoge ramen die een breed stadsgezicht van Amsterdam schetsen. Een elegante evenementlocatie voor verschillende invullingen, met meer dan 600 vierkante meter aan totale binnenruimte.

Het eigentijdse design van The Loft zorgt voor verschillende indrukken. Aan de ene kant is de ruimte ideaal voor het hosten van zakelijke of privé aangelegenheden (tot maximaal 225 gasten). Aan de andere kant is The Loft het appartement van je stoutste dromen, een speelterrein voor de fantasie: compleet met open keuken en twee luxueuze slaapkamers.

De 17e verdieping

Op de 17e verdieping ligt een suite bestaande uit vier stijlvolle, eigentijdse meeting rooms. Deze kamers hebben ruimte voor 2 tot 20 gasten – en bieden een inspirerende ambiance met een verbluffende skyline van Amsterdam. Alle meeting rooms kunnen worden voorzien van de laatste apparatuur voor presentaties, conference calls en borrelende brainstorms.

Plattegrond (PDF)

The Press Room & The Bar

Op de 17e verdieping is The Press Room gevestigd. Deze privé evenement ruimte is te huren in combinatie met de aangrenzende, stijlvolle The Bar. De totale ruimte biedt een inspirerende ambiance met een verbluffend uitzicht over de skyline van Amsterdam. The Press Room kan worden gebruikt als meeting room of presentatieruimte, maar leent zich ook uitstekend als plek voor het hosten van een private dining. Deze ruimte kan worden voorzien van de nieuwste faciliteiten voor het geven van presentaties, houden van conference calls en bijwonen van borrelende brainstorms.

The Master Bedroom

De Master Bedroom is één van de twee luxueuze suites. Naast een queen size bed beschikt de kamer ook over een vergadertafel waar 12 personen aan passen. Een intieme setting die perfect is voor bijvoorbeeld een team of redactie overleg.

The Corner Bedroom

The Corner Bedroom is de andere sprankelende multifunctionele vergader-/slaapruimte met de prachtige skyline van Amsterdam als inspirerend decor. Deze meeting ruimte is geschikt voor maximaal 6 personen.

The Press Room & The Bar

Oppervlakte: 49 m²  + 18 m²
Dimensies: 6 x 9 m + 6 x 3 m
Hoogte: 2.75 m
Capaciteit: 80 gasten (max)
Plattegrond (PDF)

The Master Bedroom

Oppervlakte: 43 m²
Dimensies: 6 x 7 m
Hoogte: 2.45 m
Capaciteit: 20 gasten (max)
Plattegrond (PDF)

The Corner Bedroom

Oppervlakte: 29 m²
Dimensies: 6 x 5 m
Hoogte: 2.50 m
Capaciteit: 20 gasten (max)
Plattegrond (PDF)

Neem contact op voor een offerte of stuur een e-mail naar events@adamtoren.nl.