About

A’DAM Events is een dynamische agency met een scala aan verhuurbare ruimtes in de A’DAM Toren. Deze bijzondere locaties staan garant voor een onvergetelijke indruk van je evenement. Met een capaciteit tot 600 gasten is A’DAM perfect voor de meest diverse events, zowel zakelijk als privé. Of het nu een cocktailreceptie, conferentie, productlancering, uitreiking, workshop, bruiloft, muziekevenement of ander avontuur in Amsterdam betreft.

De verrassende ruimtes en meeting rooms, uitgerust met de nieuwste technologie, kunnen geheel worden aanpast naar ieder verzoek. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om alle ruimtes te huren. Daarnaast bieden we full-service catering op maat.

 

Neem contact op voor een offerte of stuur een e-mail naar events@adamtoren.nl.

Events

Naast het faciliteren van evenementen produceren wij ook op maat gemaakte events van begin tot einde, ongeacht de omvang of grootte. Wij bieden een breed scala aan diensten, van planning tot realisatie, om het perfecte evenement te garanderen. Er is geen detail te klein en er is geen service die wij niet kunnen bieden. Onze diensten variëren van aangepaste meubels, security management, evenementpersoneel, eventcoördinatie, begrotingsmanagement, corporate branding, entertainment tot catering en nog veel meer. Als team leveren wij naadloos uitgevoerde en bijzondere events.

Neem contact op voor een offerte of stuur een e-mail naar events@adamtoren.nl.